Reis in je onderbewustzijn

Online

Diepe healing behandeling met visualisatie.

Stap in een wereld van het multidimensionale bewustzijn, waar ik samen met jou een reis maak naar transformatie en healing. Tijdens deze unieke online sessie via Zoom, die ongeveer 90 minuten zal duren, nodig ik je uit om je diepste vragen en verlangens te delen. Wat speelt er momenteel in jouw leven? Heb je mentale of fysieke klachten waar je mee worstelt? Alles wat je meeneemt, is welkom en krijgt een plek in de behandeling.

We beginnen met een voorgesprek waarin we samen jouw vraagstuk verkennen. Dit biedt ons de gelegenheid om dieper in te gaan op wat jou bezighoudt. Na ons gesprek mag je je laptop opzij zetten en jezelf comfortabel maken. Ga lekker liggen op je bed, sluit je ogen en laat je volledig overgeven aan het proces. Mijn stem zal je begeleiden terwijl je alleen hoeft te ontvangen.

Ik werk vanuit een multidimensionaal perspectief, wat betekent dat de energie die we samen aanroepen geen grenzen kent. Of we nu fysiek bij elkaar zijn of op afstand, de healing vindt plaats op een dieper niveau. Tijdens deze reis stem ik me af op het wetende veld en vraag ik om bescherming voor jou en ons beiden, zodat je je veilig voelt in dit proces van healing.

Ben jij klaar om te transformeren en de stappen te zetten die nodig zijn voor jouw groei? Deze sessie biedt je de ruimte om te helen, los te laten en nieuwe mogelijkheden te omarmen. Laten we samen deze bijzondere reis maken.

Share :

Teacher

Ingrid Hermans

Als conscious creator ben ik een betrokken therapeut met een multidimensionaal bewustzijn die zich richt op het vergroten van bewustzijn en persoonlijke groei. Mijn doel is om je te helpen je innerlijke kracht te ontdekken en obstakels om te zetten in kansen. Ik creëer een warme en ondersteunende ruimte waarin je je vrij voelt om je uitdagingen te delen en te verwerken. Mijn onderwijsstijl islees meer

Reviews are closed.

Reviews are closed.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Mindtreatz